Knippen

Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn bij mij welkom om geknipt te worden, hiervoor nodig ik je graag uit om in mijn salon aan huis langs te komen. Bij mij is het mogelijk om elke dag (uitgezonderd vrijdag) na kantoortijden een afspraak te maken, hierdoor hoef je niet even snel in je pauze of op een (doorgaans) drukke zaterdag langs te gaan bij andere salons. Ik werk uitsluitend op afspraak zodat je altijd weet wanneer je aan de beurt bent en ik de tijd kan nemen om je zo goed mogelijk te helpen. Red je een afspraak niet? Geen probleem, maar laat me dit wel ruim van te voren weten zodat ik andere klanten in kan plannen.

Verven

Wil je graag je haren verven maar weet je nog niet precies welke kleur of hoe je het wilt hebben? Dan kan ik je daarin uiteraard uitstekend adviseren! Ik heb diverse kleurboeken om alle mogelijkheden te bespreken zodat we samen tot een prachtige oplossing komen.

Opsteken

Naast het knippen en verven is het ook mogelijk om je haren door mij te laten stylen of opsteken. Heb je een gala op de planning, een bruiloft of een leuk feestje? In overleg komen we tot een leuk idee en tijdens het maken van de proefkapsel kan je aangeven wat je er van vind of anders moet. Op de grote dag zelf kom ik dan nogmaals langs om je kapsel prachtig op te steken.

Kwaliteit staat bij mij voorop, ben je niet helemaal tevreden met je haren of nagels? Laat het me weten en dan komen we samen tot een oplossing.

Ook na kantoortijden ben je van harte welkom in mijn salon aan huis om je haren te laten knippen.

Voor zowel knippen als nagels hanteer ik scherpe prijzen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om er tiptop uit te zien.