Acrylnagels

Tijdens het stylen van de nagels verzorg ik de nagelriemen en polijst ik de nagels. Het doel van deze behandeling is om de nagels in een mooi model te vijlen en hierbij ook meteen de nagelriem te verzorgen. Een behandeling kan bestaan uit een french manicure of acryl in één kleur waarna je deze ook nog kan lakken in een kleur naar keuze.

Heb je erg slappe nagels en scheuren ze zodra ze een beetje langer worden? Dan kan je er voor kiezen om je nagels te verstevigen met acryl. Voordat de acryl op de nagel gezet wordt, worden eerst de nagelriemen naar achter geduwd en de dode huidcellen verwijderd. Door het verwijderen van deze cellen hecht de acryl beter en heb je er langer plezier van. Ook bij nagelbijters is het door middel van nagelbed verlenging vermogelijk om een mooie set nagels te maken. Na 3 á 4 weken dienen de nagels bijgewerkt te worden omdat de natuurlijke nagels blijven groeien. Een acryl behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Kwaliteit staat bij mij voorop, ben je niet helemaal tevreden met je haren of nagels? Laat het me weten en dan komen we samen tot een oplossing.

Ook in de avonduren ben ik bereikbaar voor afspraken. Zo kom ik graag na kantoortijden bij je langs om je haren te knippen.

Voor zowel knippen als nagels hanteer ik scherpe prijzen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om er tiptop uit te zien.