Wie is Liesual?

Liesual is in 2017 opgericht door Lisa van Zeeland. Lisa is geboren in 1989, heeft haar kapsterdiploma behaald in 2007 en is ruim 12 jaar aan het werk geweest in diverse kapsalons. Naast kapster heeft ze ook de opleiding tot Young Nails nagelstyliste met succes afgerond.

Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen begonnen met werken in een kapsalon. Tijdens deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in diverse knip- en kleurtechnieken. Na deze periode was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden door mijn lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan; een bedrijf voor mezelf beginnen.

Je kan bij mij terecht voor bijna alles op het gebied van kapsels. Door mijn jarenlange ervaring in diverse salons kan ik dezelfde kwaliteit garanderen als een salon maar dan geheel bij jou thuis, in je eigen vertrouwde omgeving. Ook na kantoortijd ben ik bereikbaar om langs te komen zodat je niet speciaal vrij hoeft te nemen om je haren te laten knippen.

Naast het kappersvak heb ik al langere tijd interesse in acrylnagels. Zelf heb ik al ruim 10 jaar acrylnagels en het leek me heel leuk om dit ook te leren. Om mijn klanten breder van dienst te kunnen zijn heb ik hiervoor een opleiding gevolgt waardoor ik gecertificeerd Young Nails nagelstyliste ben. Vanwege de groot aantal mogelijkheden zet ik deze uitsluitend in mijn eigen salon aan huis.

Kwaliteit staat bij mij voorop, ben je niet helemaal tevreden met je haren of nagels? Laat het me weten en dan komen we samen tot een oplossing.

Ook in de avonduren ben ik bereikbaar voor afspraken. Zo kom ik graag na kantoortijden bij je langs om je haren te knippen.

Voor zowel knippen als nagels hanteer ik scherpe prijzen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om er tiptop uit te zien.