Knippen

Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn bij mij welkom om geknipt te worden, hiervoor kom ik graag bij je thuis langs zodat jij (en je kinderen) in je eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Alle behandelingen zijn mogelijk om bij je thuis uit te voeren inclusief het zetten van mooie kleureffecten. Bij mij is het mogelijk om elke dag (uitgezonderd vrijdag) na kantoortijden een afspraak te maken, hierdoor hoef je niet even snel tussendoor een afspraak te maken bij salons of op een drukke zaterdag langs te gaan. Ik werk uitsluitend op afspraak zodat je altijd weet wanneer ik langskom, red je een afspraak niet? Geen probleem, maar laat me dit wel ruim van te voren weten zodat ik andere klanten in kan plannen.

Verven

Wil je graag je haren verven maar weet je nog niet precies welke kleur of hoe je het wilt hebben? Dan kan ik je daarin uiteraard uitstekend adviseren! Ik kom met diverse kleurboeken langs om alle mogelijkheden te bespreken zodat we samen tot een prachtige oplossing komen.

Opsteken

Naast het knippen en verven is het ook mogelijk om je haren door mij te laten stylen of opsteken. Heb je een gala op de planning, een bruiloft of een leuk feestje? In overleg komen we tot een leuk idee en tijdens het maken van de proefkapsel kan je aangeven wat je er van vind of anders moet. Op de grote dag zelf kom ik dan nogmaals langs om je kapsel prachtig op te steken.

Kwaliteit staat bij mij voorop, ben je niet helemaal tevreden met je haren of nagels? Laat het me weten en dan komen we samen tot een oplossing.

Ook in de avonduren ben ik bereikbaar voor afspraken. Zo kom ik graag na kantoortijden bij je langs om je haren te knippen.

Voor zowel knippen als nagels hanteer ik scherpe prijzen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om er tiptop uit te zien.